Miljø & Teknikk - forsiden

Miljø&Teknikk 2016

Fire utstillere om årets messe

_DSC8749-Edit4 utestillere
Foto: Mads Huseby

Ole Kristian Svads fra Multimaskin AS har vært med på Miljø og Teknikk tidligere. - For tre år siden kom det for nær opptil 17. mai, det er vanskelig å finne rett tid. Denne gangen hadde forventinger til å møte kunder fra stat og kommune. Og selv om det ikke har vært mange innom er de vi har tatt i mot vært genuint interesserte. -Så for oss har forventningene i hovedsak blitt oppfylt, sier Svads.

 

-Vi er verdensledende leverandør av kvalitetsløsninger for industrial produktivitet, med visjon om å være first in mind, first in choice, sier Rune Mjørud Hansen fra Atlas Copco. -Vi er her for å møte brukere og for å styrke kontakten med eksisteende kunder. Det er også nyttig for oss å møte andre utstillere for mulig samarbeid, sier Mjørud Hansen. Han legger til at målet for deltakelse er delvis oppfylt, selv om det har vært færre innom enn ønsket.

Hydropress Huber har Helen Gibson som en av representantene på standen.

De har tatt med mye utstyr for å vise mangfoldet i tilbudet "live".-Noen av maskinene våre avskiller partikler fra avløpsvann, noenbrukes til slambehandling, og vi har også utstyr i rustfritt stål til vannbehandling, sier Helen Gibson. Hun hadde ønsket flere besøk, men mange har vist interesse og er potensielle kunder. -Vi treffer målgruppen, men vil vurdere å ta med mindre utstyr om tre år. Alt i alt er vi fornøyd, men litt uvant å ikke kunne bringe med seg kaffe og andre drikkevarer selv til å by kundene, sier Helen Gibson.

 

-Vi har hatt godt med besøk, sier Atle Oxaas i Sulzer, og vi har nesten nådd målet med deltakelsen her på Fornebu. Sulzer, som tilbyr pumper og pumpesytemer, til hele det norske markedet har også deltatt på VA/VVS messer, og Oxaas skulle gjerne ha hatt like mange besøkende som under de arrangementene.

Oxass etterlyser besøkende fra andre deler av landet enn Østlandet.

-Selv om målet for deltakelsen vår ikke er 100% oppnådd deltar vi nok om tre år, sier Oxaas.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut