Pressemelding NKF

Miljø & Teknikk – NKF overtar eierskapet

Styrene i KS Bedrift og Norsk Kommunaleknisk Forening (NKF) er samstemmige i at NKF overtar eierskapet for Miljø & Teknikk. - Dette er en strategisk viktig avgjørelse for framtidig posisjonering i markedet, uttaler Ole Johan Krog, styreleder i NKF.

Ole_Johan_Krog1_450x360
Ole Johan Krog, styreleder i NKF. Foto: Jo Michael

KS/KS Bedrift fra 2013 og NKF har en over 50-årig historie med delt eierskap for arrangementet som har gått under navnet ”kommunalteknikkmessen”.

- Vi har kommet til et punkt der vi må forsterke samarbeidet med alliansepartnere innen kjerneområdene vann og avløp, bygg og eiendom, veg og uteområder. Det er avgjørende som ledd i en revitalisering av framtidige messer, fortsetter Krog.

KS Bedrift og NKF hadde sine styremøter 06. og 08.12.16, og begge styrer var samstemmige i at det nå er et riktig tidspunkt for å skille lag.

Per-Arne-Kaarstad300
Per Arne Kaarstad, styreleder i KS Bedrift. Foto: KS Bedrift

- KS Bedrift vurderer Miljø & Teknikk som en viktig møteplass for kommunalteknisk sektor, og ønsker at NKF skal lykkes i sin videre satsing, sier Per Arne Kaarstad, styreleder i KS Bedrift. - Samtidig ser vi at vår styrke ikke er innen messens kjerneområder.

NKF og KS Bedrift skiller lag i messesammenheng, men er samtidig innstilt på å forsterke samarbeidet på andre områder. Bjørg Ravlo Rydsaa, direktør i KS Bedrift, er invitert til NKFs leder- og samhandlingsmøte 10.02.17 for å diskutere dette nærmere.

Tips en venn Skriv ut