Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Norges beste kommune på eiendomsforvaltning

_DSC2718Nittedal

Nittedal best på eiendomsforvaltning 2019

Nittedal kommune er Norges beste på eiendomsforvaltning i 2019. Det er Norsk Kommunalteknisk Forening sammen med KLP skadeforsikring AS som står bak denne prisen som ble delt ut på Miljø & Teknikk 2019.

Eiendom_illustrasjonsbilde

Hvem er best på eiendomsforvaltning?

Den 07.03.19 kåres vinneren i konkurransen "Norges beste kommune på eiendomsforvaltning". Fem kommuner er med i finalen, etter at 79 søkere er vurdert. Kåringen skjer under kommunalteknikkmessen Miljø & Teknikk.

Eiendom 1

Hvordan forvaltes bygningene?

Resultatene fra vårens kartlegging innen kommunal eiendomsforvaltning er klare! NKF og KLP Skadeforsikring startet i vår en kartlegging av beste praksis innen eiendomsforvaltning i norske kommuner. Første ledd i kartleggingen ble utformet som en sjekkliste for egenvurdering, og resultatene fra denne er nå klare. Hvordan er det med rikets tilstand?

Nittedal kommune gikk av med seieren under kommunalteknikkmessen ved Telenor Arena i 2016.

Norges beste kommune på eiendomsforvaltning

NKF gjennomfører i forbindelse med kåringen for 2019 en kartlegging der vi ønsker svar fra alle norske kommuner. Hensikten er å sette fokus på forholdene i norske kommuner og arbeidet fremover, herunder øke bevisstgjøring av god praksis i eiendomsforvaltningen og hvilke gevinster dette gir.