Miljø & Teknikk - forsiden

Miljø&Teknikk 2016

Nye fire utstillere

_DSC8799-Edit 4 utstillere til
Foto: Mads Huseby

Sima 24 arbeider med forvaltning, drift og vedlikehold for mobilbrukere. Selskapet deltar for første gang, og hadde ikke spesielt definerte mål ved å delta. -Vi ser at kommunesektoren er et marked for oss, og her har vi møtte mange som har vist interesse for oss, sier Yvonne Breivik.

 

Vi har deltatt mange andre steder tidliger, og er positivt overrasket over Miljø og Teknikk 2016. Vi blir med på nytt om tre år, sier Odd Østgaard , markedssjef for vann og miljøteknikk i Brødrene Dahl AS, sier at årets messe absolutt har innfridd. Vi tilbyr kundene alt de har behov for innen vann og miljøteknikk, og hatt bedre besøk enn forventet.

Messen er viktig for oss, det er en møteplass for kunder, og for bransjen, sier Østgaard.

 

-Vi arbeider med luftproblematikk,og kan bl.a. fjerne lukt, sier Rikke Mæhle og Rune Øverlien i Clairs.

Clairs er på messen for å treffe nye kunder, men også for treffe eksisterende kunder og leverandører. Standen tilbyr presisjonskasting med bordtennisball, som kan gi iPad i premie. -En smart gimmick, som har fått folk til å stopee opp en stund, sier Øverlien. Vi er godt fønøyd, og har flere kontakter vi kommer til å følge opp, sier Rikke Mæhle.

 

Krohne Norway leverer instrumentløsninger til vann og avløpssektoren. De har en godt synlig stand straks en kommer inn i hallen, og promoterer produkter og løsninger. Men også service.

- Ja service er et likestilt produkt for oss, sier Øystein Lunde. Sammen med bl.a. Frank Gressum og Andreas Eklund er han fornøyd med årets messe.- Vi har en stor og godt plassert stand, og vi har vært med på guidet tur, hatt foredrag i salen og i VIP losje. Messen har gitt oss mange ting å jobbe videre med!

 

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut